Bezpecnost fora
+2
bimbo8
Di3go
6 posters
Strana 1 z 1
Bezpecnost fora
mam jeden blby dotaz na admina:
nebylo by lepsi (pri prvotnim zaregistrovani se na forum) zavest autorizaci, kterou by admin hlidal, jake individua se nam chodi divat na forum?? prijde mi, ze zabezpeceni je tu nedostacujici a regnout se sem muze uplne kdokoliv... jednoduse by se kazdy musel regnout pod stejnym nickem jako ve hre, vyzadat si autorizaci od admina a az po jeho odsouhlaseni by mel pristup do fora... alespon bychom tim pohlidali to, ze by se sem dostali pouze lide od nas z kmene (popripade by mohl admin ve hre rozeslat lidem nejake heslo, kterym by se tady potom prokazali, ze jsou to opravdu oni)
a jeden jeste blbejsi navrh na vylepseni:
mozna jsou graficky narocnejsi ale urcite jsou peknejsi a roztomilejsi tito smajlici
http://elliottwave.ru/index.php?act=legends&CODE=emoticons&s=
nebylo by lepsi (pri prvotnim zaregistrovani se na forum) zavest autorizaci, kterou by admin hlidal, jake individua se nam chodi divat na forum?? prijde mi, ze zabezpeceni je tu nedostacujici a regnout se sem muze uplne kdokoliv... jednoduse by se kazdy musel regnout pod stejnym nickem jako ve hre, vyzadat si autorizaci od admina a az po jeho odsouhlaseni by mel pristup do fora... alespon bychom tim pohlidali to, ze by se sem dostali pouze lide od nas z kmene (popripade by mohl admin ve hre rozeslat lidem nejake heslo, kterym by se tady potom prokazali, ze jsou to opravdu oni)
mozna jsou graficky narocnejsi ale urcite jsou peknejsi a roztomilejsi tito smajlici
Di3go- Po?et p?ísp?vk? : 2
njn
Di3go napsal:mam jeden blby dotaz na admina:
no to jo...ja jsem forum nedelal nedelal...napisu mu...
bimbo8- Po?et p?ísp?vk? : 3
Re: Bezpecnost fora
:dwarf:
:drinks:
-to je škoda...nefungujou tu...
:drinks:
-to je škoda...nefungujou tu...
Chasič master- Po?et p?ísp?vk? : 11
Mate pravdu
Mate pravdu,ja jsem to chtel taky takhle udelat jenze tady tadle funkce neni a proto az mi da kamos vedet bych forum zalozil jinde tam je to prehlednejsi a hlavne je to cele v cestine todel je v nastaveni cele anglicky coz je dost neprakticke
ja uz se prave s timhle forem setkal snad tisickrat a ta administrace by tam nejak mela jit, ale jak to fakt nevim, na webovky sem lama, s PHPkem teprve zacinam, takze to ber jen jako mou skromnou pripominkuAdmin napsal:Mate pravdu,ja jsem to chtel taky takhle udelat jenze tady tadle funkce neni a proto az mi da kamos vedet bych forum zalozil jinde tam je to prehlednejsi a hlavne je to cele v cestine todel je v nastaveni cele anglicky coz je dost neprakticke
Di3go- Po?et p?ísp?vk? : 2
špatna bezpečnost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
toto forum je absolutně špatně zabezpečeno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1.muže se sem přihlasit kdo chce bez jakehokoliv svolení adminů
2.může se sem podívat každý i bez registrace je to uplně otevřené forum
s tento druh fora znam z travianu tam nemuže nikdo bez registrace a bez svoleni
1.muže se sem přihlasit kdo chce bez jakehokoliv svolení adminů
2.může se sem podívat každý i bez registrace je to uplně otevřené forum
s tento druh fora znam z travianu tam nemuže nikdo bez registrace a bez svoleni
sterba.95- Po?et p?ísp?vk? : 2
jj, s tím naprosto souhlasím, bezpečnost je nízká, mělo by se alespoň kontrolovat, kdo má přístup, jestli je vůbec v našem kmeni
Dandy278090- Po?et p?ísp?vk? : 1
Dandy278090 napsal:jj, s tím naprosto souhlasím, bezpečnost je nízká, mělo by se alespoň kontrolovat, kdo má přístup, jestli je vůbec v našem kmeni
Tak si dejme nějaký heslo, na který se budeme ptát každého, kdo se sem přihlásí...ALE POMOHLO BY TO JE MÁLO, PROTOŽE SE SEM MŮŽE KDOKOLIV PODÍVAT BEZ REGISTRACE...JE TO PROSTĚ NA PRD TODLE FÓRUM...já hledám nějaký fórum, kde se toto může až po registraci...
Chasič master- Po?et p?ísp?vk? : 11
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: